Szabadság

Nyári szabadságot tartunk; érkezünk az őszi évaddal szeptemberben!

A nő ha elmúlt 40... képzeletszínház és vacsora - Pécsett

3 fogásos vacsora képzeletszínházzal

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Szamosi Zsófia, Kakasy Dóra

Ajánljuk csajos programnak a barátnőkkel, a Pároddal ünnepléshez, vagy csak egy jó este kezdetének!

Te már Privilege Club tag vagy?

Ajándék welcome drink, kedvezmény és e-mail értesítő: már az első rendezvény részvételednél elérhető lehet!

Jegyek elérhetőek

Csak színdarab: 5900 Ft/fő

Early Bird jegyár 3 fogásos vacsorával: 24.900 Ft/fő

Normál jegyár 3 fogásos vacsorával: 26.900 Ft/fő

Érkezés: 18:30
Vacsora: 18:45
Színdarab kezdés: 20:00
Est befejezése: 21:30

A rendezvény részletei

3 fogásos vacsora képzeletszínházzal

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Szamosi Zsófia, Kakasy Dóra

Az Éttermek Éjszakája az a különleges rendezvénysorozat, ahol a gasztronómia és a kultúra összeolvad. Régóta összehozzuk az ínyenceket és a művészetek szerelmeseit egyedi eseményeinken, ahol az ételek és az előadások közösen alkotnak emlékezetes élményt.

"A nő, ha elmúlt 40..." egy izgalmas, érzelmekkel teli és humoros darab, amit Janikovszky Éva jegyez. Az este főszereplői, Szamosi Zsófia és Kakasy Dóra elvarázsolnak Titeket, miközben a Slyven Rendezvényközpont konyhájának legfinomabb ételeit kóstoljátok meg.

Képzeletszínház

Mi az a képzeletszínház? Az előadók és a közönség együtt teremtik meg az előadás atmoszféráját, interaktív módon. A darab és a vacsora együttese garantáltan feledhetetlen élmény lesz!

Helyszínünk

Nézz bele korábbi előadásunkba

Fellépnek az est folyamán

Szamosi Zsófia
Jászai Mari-díjas magyar színésznő
Kakasy Dóra
Híres filmszerepei: Drága örökösök – A visszatérés, Doktor Balaton, Segítség! Itthon vagyok!, Mintaapák, 200 első randi, A mi kis falunk, Jóban Rosszban, Barátok közt, Csocsó, avagy éljen május elseje!

Az est menüsora

A fotók illusztrációk.

Leves

Mecseki vadragu leves

Főételek

Cukkinis gombás kakukkfüves csirkemell, zöldséges köles
vagy
Zengővárkonyi sertésszelet, vegyes köret (steak burgonya, rizs)

Desszert

Túrós-almás rétes

A színdarab tartalma

A nő, ha elmúlt 40...

képzeletszínházi előadás - 60 perc
és beszélgetés - 30 perc
avagy emberi sorsok és játszmák - ahogyan a nők látják

E képzeletszínházi est keretében a két színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól.
Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

A különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva...

Ajánlás

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Jegyvásárlás most

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján

Nagyon megszervezett, tökéletes rendezvényen vehettünk részt. Azt kaptuk amit vártunk. Minden volt. Jó ételek, italok. Zene és szórakoztatás. Nagyon szépen köszönjük az élményt. :)) Judit, Google vélemény
Kellemes estében volt részünk, nagyon jó hangulatban, finom ételekkel. László, Google vélemény
Hangulatos hely, jó koktélokkal! Gábor, Google vélemény