Szabadság

Nyári szabadságot tartunk; érkezünk az őszi évaddal szeptemberben!

Izgalmas éttermi élmények tárháza

Üdvözlünk az Éttermek Éjszakája webshopban, ahol arra szakosodtunk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk a finom étkezés és a szórakoztatás művészetén keresztül. Egyedi és izgalmas rendezvényeket biztosítunk, amelyek maradandó élményt hagynak vendégeinkben.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Célunk

  Célunk

  Az "Éttermek Éjszakája" célja, hogy vendégeink számára lehetőséget biztosítsunk a minőségi idő eltöltésére, új ízek és művészeti áramlatok felfedezésére, miközben inspiráló környezetben erősíthetik társadalmi kapcsolataikat.
 • Küldetésünk

  Küldetésünk

  A kultúra és a társas kapcsolatok gazdagítása minden generáció számára értékes. Az "Éttermek Éjszakája - Vacsora & Művészet" küldetése, hogy kifinomult és emlékezetes estéket biztosítson igényes vendégei számára, ahol a gasztronómia és a kultúra találkozik.
 • Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

  Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

  Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.
 • Éttermi színházi események

  Éttermi színházi események

  Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.
 • Egyedi események

  Egyedi események

  Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján

Nagyon megszervezett, tökéletes rendezvényen vehettünk részt. Azt kaptuk amit vártunk. Minden volt. Jó ételek, italok. Zene és szórakoztatás. Nagyon szépen köszönjük az élményt. :)) Judit, Google vélemény
Kellemes estében volt részünk, nagyon jó hangulatban, finom ételekkel. László, Google vélemény
Hangulatos hely, jó koktélokkal! Gábor, Google vélemény