Rudas Gin&Fire

5 fogás - 5 koktél - privát terasz a tűzijátékra - DJ buli tánczenékkel

Te már Privilege Club tag vagy?

Ajándék welcome drink, kedvezmény és e-mail értesítő: már az első rendezvény részvételednél elérhető lehet!

Jegyek nem érhetőek el

39.900 Ft/fő

Az ár tartalma: teljes vacsora és színdarab

Érkezés: 18:30
Vacsora: 18:45
Tűzijáték: 21:00
Buli: 21:30

A rendezvény részletei

Öt fogásos mediterrán ginvacsora csak nálunk kóstolható ginkoktélokkal, augusztus 20-i ünnepi Tűzijáték privát tömegmentes teraszról - pezsgővel a kézben, és DJ tánczene hajnalig! (táncolható zenék lesznek!)

Az est menüsora

Az est menüsora

A koktélokat Erdei Zsolt ginszakértő mutatja be a BrandPassion képviseletében.

Fetasajt, szárított paradicsom, gránátalmás olíva

Fetasajt, szárított paradicsom, gránátalmás olíva

A fogáshoz kínált koktél: Negroni Elegante
(BCN gin, BCN MUT Ambre vermut, Campari)

BCN gin: spanyol gin, amelyet a komplex és testes boráról ismert priorat borvidéken desztillálnak és Barcelonában ízesítenek. Mediterrán stílus borókával, katalónia déli részéről származó citrusokkal, fügével, priorati szőlővel, édesköménnyel, rozmaringgal és fenyővel.
Gazpacho

Gazpacho

Krémes, spanyol zöldségleves, aminek a lelkét a paprika és a paradicsom együttese adja.

A fogáshoz kínált koktél: Sagrada Família
(BCN gin, vörösbor, Fever-Tree Indian tonic water, citrom)

Fever-Tree tonic: Finom növényi aromák keveréke, olyan ritkaságokkal, mint a kézzel préselt keserű narancs olaj Tanzániából, forrásvízzel és a legjobb minőségű kininnel. A Fever-Tree tonic finom és természetes, egyedülállóan frissítő ízzel és aromával.
Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

Fokhagymás garnéla spanyol módra

A fogáshoz kínált koktél: El Empotrador
(LA SU MGO mangó gin, limelé, cukorszirup, chili, passion fruit juice)

LA SU MGO mangó gin: A LA SU gin készítői vallják, hogy egy ginnek valóban ginnek kell lennie, ezért ez a párlat garantáltan nem tartalmaz mesterséges aromákat. Mangó, boróka, csillagánizs, kardamom, citrom- és narancshéj, valamint levendula felhasználásával készül Európa egyik legrégebbi lepárlóüzemében. Indulj el te is egy utazásra és élvezd ezt az egyedülálló ízélményt!
Kacsamell, vajmártás, gnocchi, gomba

Kacsamell, vajmártás, gnocchi, gomba

A fogáshoz kínált koktél: Botanist with herbs
(Botanist gin, Indian tonic water, citrom, rozmaring, menta)

A ’The Botanist’ névre hallgató párlat a Bruichladdich saját készítésű ginje, amelyet 31 féle fűszerrel ízesítenek. Ezek közül a növények közül 22 Islay szigetén is honos: boróka, bodza, almamenta, zsálya levél, mocsári mirtusz, turbolya (illatos mirhafű), mezei aszat, borsmenta, hanga virág, bakszakáll, vízi menta (balzsamfű), varádicskóró, galagonya virág, citromfű, fekete üröm levél, kakukkfű, rekettye, fehér lóhere, réti lóhere virág, nyírfa levél, kamilla, tejoltófű.
Citromos pite, mascarpone, menta

Citromos pite, mascarpone, menta

A fogáshoz kínált koktél: Alcazar
(Puerto de Indias Strawberry gin, Indian tonic, eper, menta)

Puerto de Indias Strawberry gin: A gin minőségét jól mutatja, hogy már az üveg megbontását követően megcsapja az orrunkat az eper, a boróka, valamint a citrusfélék aromája, de az igazi robbanás a szánkban történik majd, amikor a többi gyógynövény fűszerességével együtt a legszebb nyarak édességét idézi fel ez a különleges ital.

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján™