Szabadság

Nyári szabadságot tartunk; érkezünk az őszi évaddal szeptemberben!

Loveshake / Nyár / Balaton

Rezes Judit és Szabó Győző életének legkülönlegesebb pillanatait hozzuk színre a 'Loveshake' előadásban. Zenével, táncokkal, és humoros, mégis mélyen személyes történetekkel mesélnek kapcsolatukról, megmutatva a szeretet minden színét és kihívását.

Te már Privilege Club tag vagy?

Ajándék welcome drink, kedvezmény és e-mail értesítő: már az első rendezvény részvételednél elérhető lehet!

Jegyek elérhetőek

A jegyárak:

7.700 Ft/fő + 200 Ft/jegy feldolgozási díj


A jegy tartalma: 1 db pezsgőkoktél (vagy gyümölcslé), színdarab jegy

Érkezés: 18:30
Welcome drink: 18:45
Színdarab kezdés: 19:00
Est befejezése: 20:30

A rendezvény részletei

Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának története zenével és tánccal, felrázva, leporolva, gyerekekkel, házassággal és gyufaolimpiával fűszerezve látható az Éttermek Éjszakája - Vacsora & Művészet rendezvénysorozat részeként.

A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk, magunkról. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színész pár által megálmodott egyszerre vicces és szívszorító előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.
Fellépnek az est folyamán

Rezes Judit
Jászai Mari-díjas magyar színésznő, balett-táncos. A Budapesti Katona József Színház tagja.
Szabó Győző
Jászai Mari-díjas magyar színész

Welcome drink

Alkololmentes gyümölcslé változat és ásványvíz is elérhető.
1 db/fő

MIMOSA

Pezsgő, narancslé, menta

KIR ROYAL

Pezsgő, Créme de Cassis, feketeribizli

BLUE BIRD

Pezsgő, Blue Curaçao, koktélcseresznye

A színdarab tartalma

Loveshake - Az élet összeráz

Loveshake - Az élet összeráz címmel mutatta be 2018-ban a Delta Produkció, Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettjét. A két színész párkapcsolatának igaz története összművészeti produkcióként, zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél nekünk róluk, magunkról. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színészek által megálmodott előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzetekkel tűzdelt játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek.

A formabontó darab egyfajta párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy kapcsolat ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Kerüli azonban a dokumentarista realitást, így a valóság és fikció keserédes keveréke jelenik majd meg a színpadon. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek.

Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.
"Van olyan, amikor udvarolok és kápráztatok" (Győző)
"Nekem ő nagyon távolinak tűnt. Mással is táncoltam… másokkal is." (Judit)
"Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire." (Mark Twain)

Jegyvásárlás most

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján

Nagyon megszervezett, tökéletes rendezvényen vehettünk részt. Azt kaptuk amit vártunk. Minden volt. Jó ételek, italok. Zene és szórakoztatás. Nagyon szépen köszönjük az élményt. :)) Judit, Google vélemény
Kellemes estében volt részünk, nagyon jó hangulatban, finom ételekkel. László, Google vélemény
Hangulatos hely, jó koktélokkal! Gábor, Google vélemény