A nő, ha elmúlt 40... Ünnepi vacsora és képzeletszínház Székesfehérváron

Ünnepi vacsora és képzeletszínház Székesfehérváron

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Horváth Lili, Kovács Vanda

Te már Privilege Club tag vagy?

Ajándék welcome drink, kedvezmény és e-mail értesítő: már az első rendezvény részvételednél elérhető lehet!

Jegyek nem érhetőek el

Teljes vételár/fő: 21.900 Ft - 27.900 Ft között attól függően, milyen közel van az asztal a színpadhoz.

A teljes vételár két részletben fizetendő.

FOGLALÁSKOR FIZETENDŐ összeg/fő: 12.900 Ft - 18.900 Ft között attól függően, milyen közel van az asztal a színpadhoz.
Valamint a vacsora ára HELYSZÍNEN FIZETENDŐ közvetlenül az étteremnek: 9.000 Ft/fő + szervizdíj.

A teljes vételár (foglaláskor fizetendő és helyszínen fizetendő) tartalmazza: 3 fogásos vacsora és színdarab. Italt nem tartalmaz.

Érkezés: 18:30
Vacsora: 18:45
Színdarab kezdés: 20:00
Est befejezése: 21:30

A rendezvény részletei

A nő, ha elmúlt 40... Ünnepi vacsora és képzeletszínház Székesfehérváron

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Horváth Lili, Kovács Vanda

Az Éttermek Éjszakája az a különleges rendezvénysorozat, ahol a gasztronómia és a kultúra összeolvad. Régóta összehozzuk az ínyenceket és a művészetek szerelmeseit egyedi eseményeinken, ahol az ételek és az előadások közösen alkotnak emlékezetes élményt.

"A nő, ha elmúlt 40..." egy izgalmas, érzelmekkel teli és humoros darab, amit Janikovszky Éva jegyez. Az este főszereplői, Horváth Lili és Kovács Vanda elvarázsolnak Titeket, miközben a bEAT Étterem konyhájának legfinomabb ételeit kóstoljátok meg.

Képzeletszínház

Mi az a képzeletszínház? Az előadók és a közönség együtt teremtik meg az előadás atmoszféráját, interaktív módon. A darab és a vacsora együttese garantáltan feledhetetlen élmény lesz!

Helyszínünk

Nézz bele korábbi előadásunkba

Fellépnek az est folyamán

Horváth Lili
Jászai Mari-díjas magyar színésznő
Kovács Vanda
magyar színésznő. A Miskolci Nemzeti Színházban játszik, 2001 és 2003 között a budapesti Bárka Színház tagja. 2004 és 2012 között a Vidám Színpad, a mai Centrál Színház színésznője, 2012-től szabadúszó volt, majd a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház tagja.
Tollár Mónika
Moderátor (rendező, dramaturg, producer)

Az est menüsora

1. menüsor

Kukorica krémleves, kecskesajt, popcorn

Dióbundában sült csirkemell, szarvasgomba olajos burgonyapüré, rukkola

Túrótorta, tonkababos áfonya

2. menüsor

Vargánya krémleves, balzsemecet, bazsalikom

Grillezett kecskesajt, friss kevert saláta, málna, pesto

Túrótorta, tonkababos áfonya

A színdarab tartalma

A nő, ha elmúlt 40...

képzeletszínházi előadás - 60 perc
és beszélgetés - 30 perc
avagy emberi sorsok és játszmák - ahogyan a nők látják

E képzeletszínházi est keretében a két színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól.
Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

A különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva...

Ajánlás

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Jegyvásárlás most

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján

Nagyon megszervezett, tökéletes rendezvényen vehettünk részt. Azt kaptuk amit vártunk. Minden volt. Jó ételek, italok. Zene és szórakoztatás. Nagyon szépen köszönjük az élményt. :)) Judit, Google vélemény
Kellemes estében volt részünk, nagyon jó hangulatban, finom ételekkel. László, Google vélemény
Hangulatos hely, jó koktélokkal! Gábor, Google vélemény