A nő, ha elmúlt 40... vacsora, színház, képkiállítás és borbemutató

Egy este alatt, egy jegyárban: 3 fogásos vacsora, SiposArt képkiállítás, Rustica Borműhely borbemutató és színdarab a Garta Vendéglőben

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Vándor Éva (Jászai Mari díj, Halhatatlanok Társulata tagság), Kakasy Dóra

Te már Privilege Club tag vagy?

Ajándék welcome drink, kedvezmény és e-mail értesítő: már az első rendezvény részvételednél elérhető lehet!

Jegyek elérhetőek

A jegyárak:


A részletes ár leírás a lap alján található.

Érkezés: 18:30
Vacsora: 18:45
Színdarab kezdés: 20:00
Est befejezése: 21:30

A rendezvény részletei

A nő, ha elmúlt 40... országos hírű színésznők Kapuváron

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Vándor Éva, Kakasy Dóra

Az Éttermek Éjszakája az a különleges rendezvénysorozat, ahol a gasztronómia és a kultúra összeolvad. Régóta összehozzuk az ínyenceket és a művészetek szerelmeseit egyedi eseményeinken, ahol az ételek és az előadások közösen alkotnak emlékezetes élményt.

"A nő, ha elmúlt 40..." egy izgalmas, érzelmekkel teli és humoros darab, amit Janikovszky Éva jegyez. Az este főszereplői, Vándor Éva és Kakasy Dóra elvarázsolnak Titeket, miközben a Garta Vendéglő konyhájának legfinomabb ételeit kóstoljátok meg.

Képzeletszínház

Mi az a képzeletszínház? Az előadók és a közönség együtt teremtik meg az előadás atmoszféráját, interaktív módon. A darab és a vacsora együttese garantáltan feledhetetlen élmény lesz!

Az est folyamán a helyszínen a Sipos Art kiállítása is megtekinthető!
A fogásokhoz a Rustica Borműhely képviseletében Tóth János borász ajánl borokat az Etyek-Budai borvidékről!
Helyszínünk

Nézz bele korábbi előadásunkba

Fellépnek az est folyamán

Vándor Éva
Jászai Mari-díjas magyar színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Kakasy Dóra
Híres filmszerepei: Drága örökösök – A visszatérés, Doktor Balaton, Segítség! Itthon vagyok!, Mintaapák, 200 első randi, A mi kis falunk, Jóban Rosszban, Barátok közt, Csocsó, avagy éljen május elseje!
Tollár Mónika
Moderátor (rendező, dramaturg, producer)

Az est menüsora

Leves

Húsleves zöldségekkel, házi májgaluskával

Főétel

Bőséges tál minden vendég részére:

Zöldfűszeres krémsajttal és sonkával töltött csirkemell rántva

Sertésszűz mignonok pirított gombákkal

Párolt rizs

Hasábburgonya

Vegyes vágott saláta

Desszert

Somlói galuska

A színdarab tartalma

A nő, ha elmúlt 40...

képzeletszínházi előadás - 60 perc
és beszélgetés - 30 perc
avagy emberi sorsok és játszmák - ahogyan a nők látják

E képzeletszínházi est keretében a két színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól.
Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

A különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva...
 

Ajánlás

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Jegyvásárlás most

Az ár részletes leírása

A teljes vételár két részletben fizetendő.

FOGLALÁSKOR FIZETENDŐ összeg/fő: 10.400 Ft - 14.400 Ft között attól függően, milyen közel van az asztal a színpadhoz.
Valamint a vacsora ára HELYSZÍNEN FIZETENDŐ közvetlenül az étteremnek: 5.500 Ft/fő.

A teljes vételár (foglaláskor fizetendő és helyszínen fizetendő) tartalmazza: 3 fogásos vacsora és színdarab. Italt nem tartalmaz.

Művészek

akik már játszottak Éttermek Éjszakáján

Nagyon megszervezett, tökéletes rendezvényen vehettünk részt. Azt kaptuk amit vártunk. Minden volt. Jó ételek, italok. Zene és szórakoztatás. Nagyon szépen köszönjük az élményt. :)) Judit, Google vélemény
Kellemes estében volt részünk, nagyon jó hangulatban, finom ételekkel. László, Google vélemény
Hangulatos hely, jó koktélokkal! Gábor, Google vélemény