Barion Pixel
A kosár üres
A kosár üres

Vásárlás menete

Ebben a leírásban ismerheted meg a rendezvényeinkre szóló jegy vásárlási folyamatát.

  1.  Az Éttermek Éjszakája weboldalon böngészve, Kosárba teszi a Vásárló azokat a vacsoraest jegyeket, amelyeket megvásárolna.
  2. A Kosár oldalon beírja adatait, majd kiválasztja fizetési módját. 
  3. Vacsoraestjeinken a részvétel csak előre fizetéssel lehetséges.
  4. Barion Bankkártyás fizetés esetén, a rendszer átirányítja a Barion rendszerére, majd megtörténik a fizetés.
  5. Átutalás választása esetén, a bankszámla adatainkat megadjuk, és várjuk az utalás beérkezését. 
  6. Mindkettő előre fizetés beérkezése és visszaigazolása esetén, rendszerünk automata üzenetben visszaigazolja a beérkezett befizetést, és rendszerünk pdf jegyet bocsát ki a vásárlónak.
  7. A vacsoraesten kérjük bemutatni a visszaigazoló levelet, valamint pdf jegyet. A vacsoraestre a belépés vendéglista alapján történik, így csak azokat tudjuk beengedni, akik előre megváltották jegyüket. 

Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.

Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.

Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Iratkozz fel az aktuális híreinkért!

Éttermek Éjszakája 2020-2023.

© 2020. Seethaler Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Fejlesztés: SEETHALER