Barion Pixel
A kosár üres
A kosár üres

Sauska borvacsora

Sauska logo 2017 1

Nem lehet, hogy amit ma hagyománynak tartunk, az egykor egytől-egyig forradalmi újítás volt?

Bátor álmodók ötleteit finomították generációk évszázadok alatt tudássá, aztán mesterséggé.

Ezért olyan fontos számunkra, hogy tudjuk, merre tart a világ. Hogy aztán bármerre is kalandozzunk, végül mindig visszatérjünk oda, ahol dolgunk van, Tokajba és Villányba.

Milyen egy fajtabor és milyen egy házasítás? Hogyan lehet megkülönböztetni egy fiatal bort egy korosabbtól? Melyek a testesebb és a légiesebb fajták és mit-milyen ételhez válasszunk? Hogyan érnek a borok, mi történik velük a pincében a szüret után? És a dűlőn, a szüret előtt? Milyen testközelből, a bőrünkön érezni, mi is az a terroir?

Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.

Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.

Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Iratkozz fel az aktuális híreinkért!

Éttermek Éjszakája 2020-2023.

© 2020. Seethaler Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Fejlesztés: SEETHALER