Barion Pixel
A kosár üres
A kosár üres

Amikor leszáll az éjszaka... az izgalmas Éttermek Éjszakája estek elindulnak!

Produkcióink

FER színházi produkció

fer

Ez hullajó lesz!

Részletek

Lázár chef

logo lazarchef

A főző show-k alkalmával, mindig valamilyen látványos ételkülönlegességgel lepem meg a közönséget, sőt, előfordul, hogy a vendégek bevonásával, közösen készítünk valami finomat.

Részletek

Preston Park Productions

index

Rendhagyó, különleges képzeletszínházi estek.

Részletek

Stand up comedy Humortársulat

standup

A Stand up comedy Humortársulat elődjét, a KOmédia Stúdió Humortársulatot Orosz Gyuri és Kállai Kriszta hívta életre 2012-ben.

Részletek

Lázók Birtok Borvacsora

21483

A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre.

Részletek

Kovács Antal sommelier

pincearon

Kovács Antal ismertségét nem csak a szakmai eredményeinek köszönheti, hanem annak is, hogy igazi karakter, nem véletlen, hogy gyakran kérik fel szereplésre tévék, rádiók, és újságok is.

Részletek

Sauska borvacsora

Sauska logo 2017 1

Nem lehet, hogy amit ma hagyománynak tartunk, az egykor egytől-egyig forradalmi újítás volt?

Részletek

Günzer borvacsora

gunzer logo kicsi2

A Villányi borvidéken generációk óta foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.

Részletek


Izgalmas éttermi élmények tárháza

Üdvözlünk az Éttermek Éjszakája webshopban, ahol arra szakosodtunk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk a finom étkezés és a szórakoztatás művészetén keresztül. Egyedi és izgalmas rendezvényeket biztosítunk, amelyek maradandó élményt hagynak vendégeinkben.

Facebook oldalunk is izgalmas ;)


Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.

Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.

Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Iratkozz fel az aktuális híreinkért!

Éttermek Éjszakája 2020-2023.

© 2020. Seethaler Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Fejlesztés: SEETHALER