Barion Pixel
A kosár üres
A kosár üres

FER színházi produkció

fer

Ez hullajó lesz!

Különleges detektív programjaink pszichológiai hátterét az emberi viselkedés jellemzői és  tipikus karakterei adják. A résztvevők “színházi” helyzetekben nyomoznak a gyilkos után, tárják fel az összefüggéseket és győzik meg asztal társaságukat igazukról vagy épp annak ellenkezőjéről. A program azoknak is izgalmas, akik kevésbé szeretnek fókuszban lenni -, mellesleg sokszor ők adják a történetek briliáns megfejtéseit is. A cél elkapni és bizonyítani ki/kik a tettesek. Nyomozz, ismerd meg jobban önmagad és embertársaid: EZ HULLAJÓ LESZ!

A FeR Produkció profi színész csapata 2007 óta szórakoztatja a nagyérdeműt különleges produkcióival -, angol nyelven is. Los Angelesi és más filmes elismeréseink mellett a csapat fellépett már Dániában, Svédországban, Ausztriában is. Ezúttal azonban az Önök szürkeállományát szeretnénk megdolgoztatni!

 

Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.

Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.

Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Iratkozz fel az aktuális híreinkért!

Éttermek Éjszakája 2020-2023.

© 2020. Seethaler Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Fejlesztés: SEETHALER