Barion Pixel
A kosár üres
A kosár üres

Kúcs Gyula borász a Harapó Mókusban

kucsgyula1
kucsgyula1324345346_734615058082977_9164706760042384947_n315309739_506132901536807_7072167065352790101_n335158394_707712094480990_7395269699128510445_n323642009_836716514105681_510571407379163190_n339776548_1553236041854252_8061412950613184185_n312026301_485036110313153_2155894418580327978_n314883210_504794965003934_2610232894092238047_n


20 990 Ft /fő

Ezen az eseményen TELTHÁZ van! Köszönjük az érdeklődést!

A rendezvény részletei

2023-05-30
18:30
Harapó Mókus Vendéglő
Budapest, Zápor u. 69, 1032
harapomokus.hu

A Harapó Mókus Vendéglő nem csak "egy" magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk!  Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogod érezni magad.

Akadálymentes étterem.

Parkolás utcán, fizetős.

Seethaler Consulting Kft., Harmo Kft., Kúcs Gyula

Kúcs Gyula bólyi borász barátunk látogat el a Harapó Mókusba egy borvacsorára május 30-án. Kalandozz velünk a villányi és pécsi borvidék nedűivel!

Kulináris élmények és borozás vár Rád egyetlen este alatt!

 Vásárold meg minél előbb a jegyed!

"Normál" ár 2023. május 16. - május 29. között: 17.990 Ft

A jegyek ára tartalmazza a borokat, az összes fogást és az áfát! Az árak a készlet erejéig érvényesek.

Az este menüje különleges lesz, hiszen a 30 éves Harapó Mókus szakácsai igazi gasztronómiai élménnyel készülnek az alkalomra, melyek tökéletesen harmonizálnak majd a kiváló Kúcs borokkal.

Kúcs Gyula neve sok magyar borbarátnak cseng ismerősen, hiszen hét évig volt fontos szerepe a Sauska Pincészet felvirágoztatásában birtokigazgatóként, de néhány éve már saját pincészetét vezeti. Négy-négy hektáron gazdálkodik a Pécsi és a Villányi borvidéken.

Ha Te is szeretnél részt venni ezen az egyedi borvacsorán, akkor ne habozz, foglalj asztalt mielőbb, hiszen a helyek száma korlátozott.

Az est kínálata:

Welcome: Frizzante

Hideg ízelítő falatok

  • Spárgás – rácsos, eper chutney-val
  • Parasztsonkás, vajas muffin, kéksajt krémmel
  • Kacsamáj pástétom, balzsamos bébi saláta ágyon

A fogáshoz kínált bor #1: Kúcs Gyula Zöld Veltelini

A fogáshoz kínált bor #2: Kúcs Gyula Chardonnay

Kacsamell szeletek, erdei gyümölcsraguval, camembert-es puliszka korongon

A fogáshoz kínált bor: Kúcs Gyula Kadarka

Sertésszűz rózsaszínre sütve, kakukkfüves tejszínes vargánya raguval, hercegnő burgonyával

A fogáshoz kínált bor: Kúcs Gyula Syrah Reserve

Chilis csokitorta, gyömbéres narancskrém

A fogáshoz kínált bor: Kúcs Gyula: KG

Várjuk foglalásotokat! ;)

Kosarad

Itt az ideje megtölteni a kosarad éttermi élményekkel!

Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket teremtsünk vendégeinknek

Borvacsoráinkon a két világ legjavát - a kivételes ételeket és borokat - egyesítjük. Szakértő séfekből és sommelier-kből álló csapatunk együtt dolgozik azon, hogy olyan étkezési élményt teremtsen, amely egyszerre ízletes és tanulságos. Akár tapasztalt borkedvelő vagy, akár kezdő, borvacsoráink kiváló lehetőséget nyújtanak ízlésednek és borismeretednek bővítésére.

Ha valami színpadiasabbra vágysz, éttermi színházi eseményeket kínálunk. Ezek a rendezvények olyan magával ragadó étkezési élményt nyújtanak, ahol a vendégek élő előadást is élvezhetnek. Tehetséges színészeink és színésznőink egy másik világba repítenek, miközben az ételek ízét is élvezheted.

Rendezvényszervező cégünk különböző éttermekkel működik együtt, hogy olyan egyedi eseményeket hozzunk létre, amelyek bemutatják konyhájukat és hangulatukat, a főzőtanfolyamoktól a zártkörű kóstolókig.

Iratkozz fel az aktuális híreinkért!

Éttermek Éjszakája 2020-2023.

© 2020. Seethaler Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

Áraink forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Fejlesztés: SEETHALER